Achter de schermen

Posted by  admin   in       5 years ago     2138 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – Achter de schermen wordt er druk gewerkt. Om evenementen te organiseren. Om geld in te zamelen. Om de productie zo goed mogelijk te krijgen. De repetities zijn ook inmiddels gestart. Die film over Molukkers gaat er komen. Jefta. En er is nog flink wat werk aan de winkel. Wil je weten wat er achter de schermen allemaal is gebeurd? Lees vooral verder.

Zaterdag 18 januari jl. vonden de repetities plaats. Het was voor de aanwezigen een bijzondere ervaring. Lies Bakkenes – Thenu uit Moordrecht, die de rol speelt van tante Conny: ‘Het was een leerzame maar vooral pittige middag. Veel geleerd. En een mooie start is gemaakt’ Ook Vannie Masela uit Cuijk, die de dromenverteller speelt, zegt het volgende: ‘Ik vond het fijn om nu heel erg in mijn rol te zitten. Nu voel ik de sfeer veel beter’

repetitie Jefta
Events en promotie Aansluitend was er ook een ontmoeting met het MalukuCinema promotieteam. Zij ondersteunen dit project met de voorbereidingen van het crowdfunding evenement The Papeda Games. Een prachtig team om mee te werken en uit verschillende delen van het land. Van Hoogeveen tot Geleen tot Gouda bijvoorbeeld.

We zijn enorm trots en blij met hun support! Special shoutout naar Tiendo Welles voor de videowerkzaamheden. Want de trailer komt er aan. Zaterdag 22 februari 2014 dus. Blok die datum. Als je nog niets hebt staan, dan heb je dat nu wel. Laat ook via Facebook weten dat je er bij bent. Check ook deze foto waar de wedstrijdtafel al gereed staat. Daar gaan we dus papeda eten.

Trailer The Papeda Games

Crowdfunding
De dag daarna. Een vrouw sprak ons aan over de film. Bijna verontschuldigend. Ze zei: ‘Jullie doen zo leuk werk, alleen ik heb nog geen geld kunnen doneren… December was zo’n dure maand, dat begrijpen jullie wel he?’ We wisten niet wat we moesten zeggen, dus dan maar beleefd knikken. ‘Maar’, lachte ze: ‘…zodra het weer kan, eind van de maand, ben ik de eerste die jullie ook financieel zal supporten!’ De campagne is inmiddels gestart en we gaan er voor. Steun dit project ook door crowdfunding. Maak het verschil. Maak geschiedenis!

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>