“En dat is niet de enige kans die ik kreeg!” – Nina Nussy

Posted by  admin   in       4 years ago     11124 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – Wat een topteam hier bij Maluku Cinema! We stelden je al eerder voor aan MEM-afstudeerder Boya Elwuar uit Haarlem. En niet lang geleden maakte je kennis met Sarah Huka uit Moordrecht, studente Media & Entertainment Management. Vandaag stellen we je voor aan Nina Nussy. Nog zo’n topper.

Hey daar!

Even beginnen met de algemene dingen. Ik ben Nina Nussy, 17 jaar oud, studeer in Tilburg en woon in Capelle aan den IJssel. Elke dag reis ik op en neer om de studie met de lange naam te volgen, namelijk Communicatie – International Event, Music en Entertainment Studies. Als ik geen tijd besteed aan het op en neer reizen naar school, vind ik het leuk om blogs te lezen, series te kijken en af te spreken met vrienden.

Voor mijn eerste project moest ik iemand uit de EMEG-branche (Event, Music, Entertainment en Gaming) interviewen. Ik moest terug denken aan de film ‘Sterk’ die bung Henry en bung Joshua lieten zien in het Isala Theater in Capelle. Film is entertainment, die kan ik interviewen! Dus stuurde ik een (best wel) lange mail en op 14 november 2013 mocht ik ze interviewen.

Naast dat het interview heel motiverend en inspirerend was, was het ook heel gezellig! Zo hebben mijn vriendin en ik een trein later gepakt om nog even na te praten. Ik vond het zo leuk om met ze te praten, dat ik had gevraagd of ze me wilden hebben met alweer een schoolopdracht. Dat ze maar ‘Ja’ blijven zeggen ;-).

En dat is niet de enige kans die ik kreeg!


Dit keer moet ik een communicatieplan schrijven voor TBT Works, maar dat wil ik specificeren naar het project Maluku Cinema en daarin nog het crowdfunding. Het lijkt me een heel interessant onderwerp en ik ben blij dat zij mij die kans hebben gegeven.

En dat is niet de enige kans die ik kreeg! Bung Henry en bung Joshua hebben mij gevraagd om backstage reporter te zijn. Dat houdt in dat ik achter de schermen met mijn eigen cameraatje op stap ga en mensen ga interviewen over wat er op dat moment gebeurt. Het wordt wel even wennen, want ik heb dit nog nooit zo gedaan. Maarja, je moet ergens beginnen toch! En ik vind het heel tof dat ik mijn beginnetje mag maken bij Maluku Cinema.

Liefs,

Nina Nussy.

Lees je dit en denk je nu: ‘Mmm, goh, ik zoek nog een stageplaats!‘ Twijfel niet en ga naar deze site van ons stagebureau CNNCT.net

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>