Even voorstellen: Boya Elwuar

Posted by  admin   in       5 years ago     2554 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – De productie is inmiddels in volle gang. Repetities zijn gepland. Achter de schermen wordt dus veel werk verricht. Een van de productiemedewerkers is Guillermo. Eerder maakte je al kennis met hem in dit artikel. Maar wie werken er nog meer mee aan deze productie? We stellen aan je voor: Boya Elwuar. En aan het eind van dit artikel lees je hoe je hier ook stage kunt lopen.

Hi!

Even voorstellen: Ik ben Boya Elwuar, 27 jaar en kom uit Haarlem. Sinds drie weken ben ik bezig met mijn scriptie binnen Maluku Cinema. Ik studeer Media Entertainment Management en zal een imago onderzoek gaan uitvoeren. Naast het afstuderen ondersteun ik het team in de productie van de film.

Buiten de studie hou ik van muziek. Ik ga graag naar concerten, want er gaat niks boven goede live muziek. Verder hou ik van shoppen en gezelligheid met vrienden en familie.

Ik zie een gezellige, drukke tijd tegemoet waarin ik samen met Guillermo de productie op mij zal nemen. Er hangt een positieve vibe en we gaan knallen.

Let’s do this!

Groetjes,

Boya Elwuar

Boya Elwuar

Ook geïnteresseerd in een stageplaats bij MalukuCinema? Ben je een MBO (niveau 4), HBO of WO-student met (internationale) studierichting Communicatie, Journalistiek, Media Entertainment of vergelijkbaar, check dan vooral deze Communicatie Stage via CNNCT International Internships.

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>