Facebookveiling: prachtige afbeeldingen van Maluku

Posted by  admin   in       5 years ago     4254 Views     Leave your thoughts  

MAARSSEN – Een te gek initiatief kwam binnen van Jordao Nuruwe uit Maarssen. Hij was met zijn familie aan het brainstormen om MalukuCinema te supporten. Hij bedacht een Facebook veiling van prachtige afbeeldingen van Maluku. Jordao zorgt voor de afbeeldingen, lijsten en verzending. Hoe werkt het? Door op dit Facebook album te klikken en te bieden.

De veiling start vandaag, woensdag 12 maart, en is via deze link toegankelijk als je een Facebook account hebt. Het zijn foto’s gemaakt op Wassu (Haruku), Waesamu (Seram) en op Riring (Seram). Alle afbeeldingen worden ingelijst afgeleverd en hebben de afmeting van 40 x 50 cm. Bieden kan vanaf € 20,- en opbieden gebeurt per € 5,- of € 10,-. De veiling eindigt op dinsdag 25 maart om 23:59 Nederlandse tijd. De prijsbepaling is het laatste en hoogste bod op de betreffende afbeelding. Exclusief verzendkosten. Via Facebook zullen we contactgegevens uitwisselen en zorgen voor een correcte afhandeling.

Laat het bieden maar beginnen! Heel veel dank aan Jordao Nuruwe en familie voor het beschikbaar stellen van de fotoschilderijen!!!

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>