”Hier hebben we op gewacht!”

Posted by  Sarah Huka   in       5 years ago     6720 Views     Leave your thoughts  

Ik wil de wereld laten zien hoe mooi en waardevol onze cultuur is” de openingszin van Joenoes Polnaija die ons aan het denken heeft gezet. Die zin kwam zo hard bij ons binnen dat we hadden besloten om contact op te nemen met The Brothers Timisela. Wij wilden muziek maken voor deze gasten! Nadat de gebroeders onze demo hadden beluisterd belde zij ons de volgende dag direct op om een afspraak te maken. YESSS!! En daar zaten we dan, in de kou, met z’n vijfen op het Leidseplein in Amsterdam. Elkaar nog nooit gezien of gesproken en toch voelde het al zo vertrouwd. Gek? Nee! Wij zijn ervan overtuigd dat we niet zomaar bij elkaar zijn gebracht.

Door Jozef Matitahatiwen & Nathan Pelupessy

Los van dat wij natuurlijk super enthousiast zijn om het feit dat wij de muziekstukken voor de film mogen componeren zijn we dankbaar dat we deze warme, gezellige en liefdevolle broeders hebben mogen leren kennen. In het afgelopen jaar zijn we een aantal keer bij elkaar gekomen en wat ons is opgevallen is dat de kennismaking met de mensen die meehelpen aan het project, exact hetzelfde voelde als de eerste kennismaking met de broeders. De bijeenkomsten zijn altijd één groot feest. In onze ogen staat MalukuCinema voor; positief, creatief, vooruitstrevend, openstaan staan voor anderen en verbroedering. We zijn trots dat we deel uitmaken van dit te gekke project waarin wij omringd zijn door jonge, enthousiaste, toffe en gemotiveerde mensen met allen 1 doel, de film Jefta realiseren.

Hier hebben we op gewacht!

De fase waarin de beelden worden nabewerkt is nu vol op aan de gang en eindelijk kunnen wij ons ding doen. Wij zijn echt super enthousiast en kunnen niet wachten om te starten en de studio in te gaan. Muziekstukken schrijven op de beelden van de film “Jefta”, hier hebben we op gewacht!

Wij hopen dat mensen gaan genieten van deze film en dat er in 2015 nog meer vette projecten uit mogen komen, door Molukkers!

Henry en Joshua, bedankt voor jullie geloof in ons allemaal en bedankt dat jullie heel veel mensen een duwtje in de rug hebben gegeven ;-). God bless you.

Grt. JOE&NATE

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>