“Ik verwacht veel te leren” – Sarah Huka

Posted by  Sarah Huka   in       5 years ago     2395 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – Ons team groeit met de dag. En daar zijn we blij mee. Want de draaidagen komen steeds dichterbij.  Zo zijn er studenten aan het afstuderen bij MalukuCinema. En via stagebureau CNNCT kwam een brief binnen van Sarah Huka. Nu loopt ze stage bij dit unieke speelfilmproject. Zo snel kan het gaan. Even voorstellen.

Hallo!  Ik ben de nieuwe stagiaire bij MalukuCinema. Mijn naam is Sarah Huka, 24 jaar oud. Ik woon in het kleine dorpje Moordrecht. Ik houd van films, tv series en ik kan niet zonder muziek! Ik ben zo vaak onderweg, dus ik heb mijn oordopjes altijd bij me. Ik houd van gezelligheid, vooral met familie en vrienden. Zowel in Nederland als in Indonesie! Ik mis mijn familie in Jakarta en Haria. En ik mis het mooie weer natuurlijk.

“Ik ben al druk bezig met de callsheets maken, op filmlocaties geweest en binnenkort gaan we beginnen met filmen!”

Nu focus ik me volledig op mijn studie. Ik volg de HBO opleiding Media & Entertainment Management, in mijn favoriete stad in Nederland, namelijk Rotterdam. Ik ga 5 maanden lang stage lopen bij MalukuCinema, mijn voornamelijke werkzaamheden zal bij de productie-afdeling zijn voor de speelfilm Jefta. Ik ben al druk bezig met de callsheets maken, op filmlocaties geweest en binnenkort gaan we beginnen met filmen! Het wordt een drukke, maar zeker ook een leuke tijd.

Ik verwacht veel te leren en ik hoop veel te kunnen betekenen voor MalukuCinema! Ik loop pas een weekje stage en het voelt echt alsof ik hier al veel langer zit. Het is zo gezellig altijd, er wordt ook hard gewerkt, want drukke tijden komen eraan. Ik maak deel uit van een top team en ben echt super blij dat ik bij MalukuCinema stage mag lopen!

Wordt erg spannend de komende tijd en ik heb er super veel zin in!

-x- Sarah Huka.

Sarah Huka

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>