Ingezonden brief uit Culemborg

Posted by  admin   in       4 years ago     1876 Views     Leave your thoughts  

Beste team Maluku Cinema,

Lorenzo en ik willen alle donateurs bedanken voor hun bijdrage: Molukse bewoners uit Culemborg, familieleden, collega’s, oude klasgenootjes en buren. Zonder deze lieve mensen hadden wij nooit zo’n mooie totaalbedrag bij elkaar kunnen halen. Natuurlijk ook dat men geluisterd heeft naar het verhaal achter de film Jefta, ook al was het windkracht 7/8 die dag. Ondertussen maakte ik me soms zorgen over de folders die bijna wegwaaiden, maar dit was gelukkig niet gebeurd. Onze start was op zaterdag 15 februari in de Molukse wijk in Terweijde en het was ook de bedoeling om het inzamelen alleen op die dag te doen.

JeftaIvo1

Naarmate de uren verstreken, vroegen meerdere mensen of het mogelijk om op een andere dag geld te doneren. Dit had ons doen besluiten om de inzamelingsactie te verlengen naar zaterdag 22 februari. Met als gevolg een topbedrag bij elkaar te hebben gehaald!

Ik ben echt blij dat we het initiatief hebben genomen om dit te doen voor Maluku Cinema. En dat men het goed van ons vind, dat er eindelijk een positief geluid komt vanuit Culemborg. Vooral vanuit de Molukse wijk kreeg ik warme woorden hierover.

Bedankt Culemborgers!

Groetjes Lorenzo en zijn moeder Ellis

Lees ook dit artikel over inzamelingen in het land.
Wil je ook steunen? Support dit project dan via crowdfunding

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>