JEFTA – Officiële trailer – #MalukuCinema

Posted by  Sarah Huka   in       4 years ago     6291 Views     Leave your thoughts  

De eerste Nederlandse speelfilm met een origineel Moluks verhaal is eindelijk een feit. Op 26 maart ging tijdens een feestelijke Gala-premiere de speelfilm Jefta wereldkundig. De presentatie was in handen van TV/ radio persoonlijkheid Sylvana Simons. Dit unieke filmproject duurde twee jaar, van nul tot een gala-premiere, volledig op crowdfunding en vrijwilligers gebaseerd. Nooit eerder kwam de Molukse gemeenschap zo positief in het nieuws te staan als op deze gala-premiere.

Het fictieve verhaal ‘Jefta’ speelt zich af in de huidige tijd. Jefta en Nona zijn een pasgetrouwd stel. Op onverklaarbare wijze komt Nona te overlijden. Er blijkt zwarte magie in het spel te zijn. Jefta staat helemaal niet open voor deze wereld. Toch wijzen voorouders, helderzienden hem de weg om de dader te achterhalen. Wie kan Jefta vertrouwen, en wie niet? De speelfilm geeft een inkijk in het leven van de Molukse gemeenschap in Nederland.

JEFTA_SCREEN_01 (1)

een film van The Brothers Timisela
Regie: Joshua Timisela
met Joenoes Polnaija, Brian Roos, Tony Wattimena en Ida Kakisina

Genre: Thriller
Producent: Henry Timisela
Een #MalukuCinema productie

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>