Kick-Off in Cuijk

Posted by  Henry Timisela   in       5 years ago     4249 Views     2 Comments  

REDACTIE – De landelijke presentatietocht over de speelfilm ‘Jefta’ kwam onder andere langs Maastricht, Assen en Oost-Souburg (Zeeland). We begonnen de tocht in Cuijk en nu hebben de mensen daar het initiatief genomen om een nieuwjaarsfeest te organiseren om het filmproject te steunen. Te gek!!!

Het feest vindt a.s. zaterdag 11 januari 2014 plaats in café Spinners in Cuijk en begint om 20:00 uur. Host van de avond is Cuijks trots Lood de Kloot! De vrijwilligers zijn volop bezig om alles in het thema ‘Movienight’ te gieten. Inclusief een rode loper! Dus wees scherp gekleed ;-) Dit evenement is tegelijkertijd de kick-off voor de crowdfunding. We zijn erg trots en dankbaar voor dit initiatief! De volgende artiesten zullen hun medewerking aan de avond verlenen:

In tha pocket:
Jefta Pattiapon – vocals; Mark Pattiapon – keys; Jay Tee Teterissa – bass; Julian Souisa – gitaar; Edwin de Koning – drums;

Tenggara Boys Cuijk ft. Golly & friends
Golly Mastail – vocals; Ravèll Mastail – gitaar; Neville Mastail – bass; Daniel Dekkers – drums;

Rosa & Friends
Rosa Laijan – vocals; Alicia de Lima – keys; Micha Nanlohy – bass; Anies Laijan – guitar;


De entreeprijs is € 5,00 voor deze Funk, dance and Soulnight! Laat ook via Facebook weten of je komt :-)

Nieuwjaarsfeest Cuijk

In tha Pocket:
Deze uit alle windstreken van Nederland afkomstige funk-swingbeat-soulformatie staat voor een sound van cool en funky riffs en recht-voor-zijn-raap ritmes.

Zanger Jefta staat al ruim 20 jaar op het podium en met zijn aparte funk/soul stem en zijn ‘powerfull energy’ kan hij als geen ander een zaal aan het swingen krijgen. Jefta was een aantal jaren geleden een van de finalisten bij de Soundmixshow waar hij Luther Vandross imiteerde.

Verder bestaat de band uit een van de meest sophisticated bassisten in Nederland: Jaytee Teterissa. Jay Tee toerde jarenlang met Candy Dulfer en haar Funky Stuff en speelde gedurende zijn muzikale loopbaan met vele bekende nationale en internationale grootheden.

Gitarist Julian Souisa (bekende sessiemuzikant), toetsenist Mark Pattiapon (Brace, Woordlooiers, Alessi brothers) en drummer Cuijkenaar Edwin de Koning (Groove Wit’cha en Point of No Return) zorgen voor de verdere groove en opvulling zodat een volle funky sound een garantie is!

In tha Pocket speelt een gevarieerd repertoire dat gaat via de oldskool soul naar de hedendaagse R’nB afgewisseld met danceclassics.

Tenggara Boys Cuijk feat. Golly&friends:
Golly Mastail (Zang) Nevill Mastail (Basgitaar) Daniel Dekkers (Drum) Ravèll Mastail (Gitaar)

Golly is een ouwe rot in de muziek. Wie kent hem in Cuijk niet? Hij is the one and only zingende kapper, die pas zijn eigen barbershop in Cuijk heeft geopend.

Samen met zijn twee neefjes Ravèll (19jr), gitaar, en Neville (16jr), bass, jammen ze wat af. Je merkt het als familie samen speelt: fijn en easy op elkaar afgestemd samenspel. We zien mooie muzikale dingen voortkomen, die zich uiten in te gekke optredens.

Ravèll en Neville maken samen muziek onder de naam Tenggara Boys Cuijk. Met Daniel Dekkers (drum) en R&B Golly vormen zij de band Tenggara Boys Cuijk ft. Golly and Friends. Daniel Dekkers is een drummer die goed bij de jongens past, waar door zij een muzikaal geheel vormen. Ravèll en Neville hebben voor hun jonge leeftijd al heel wat podiumervaring. Ze houden vooral van soul, funk, jazz en r’nb, maar ook lagu2 kunnen zij spelen.

Tot slot
Niet alleen in Cuijk worden er initiatieven genomen om het project te steunen. Op 25 januari a.s. wordt er in Hoogeveen een Ambon Night georganiseerd. Daar worden hapjes verkocht ten behoeve van #MalukuCinema. Ook in Veghel houden Jaeleah (5) en Nazario (9) een sponsorloop om geld in te zamelen. Op 30 maart 2013 organiseert bondsridder van de KNVB, Hanky Leatemia een zaalvoetbalwedstrijd tussen eredivisiespelers en een All Star team. Dat valt samen met de wielrentocht die ondernemer Peter Matahelumual organiseert door van van Drachten naar Tiel te fietsen (265 km). Dat wordt het slotevent van de crowdfunding.

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>