“Laten we het elkaar gunnen”

Posted by  Henry Timisela   in  ,      5 years ago     2945 Views     Leave your thoughts  

AMSTERDAM – Zondag 6 oktober vond de bekendmaking plaats van de cast voor ‘Jefta’, de eerste Molukse speelfilm. Het evenement vond plaats in de Akhnaton te Amsterdam. Ruim 300 bezoekers kwamen naar deze unieke belevenis. In augustus 2013 waren de rollen bekend en na de audities in Utrecht, kunnen we nu melden dat de cast compleet is.

Alle auditanten waren naar Amsterdam gekomen en dachten dat ze voor de tweede auditieronde moesten. Toen bleek dat de cast bekend werd gemaakt, was er ineens iets meer spanning. De gunfactor was gelukkig erg hoog, dat zie je in de bijgaande videoreportage. Maar eerst, wie speelt wie:

Jefta – Joenoes Polnaija
Nona – Ida Kakisina
Ronny – Kevin Tuhipua
Azab – Menno Wattimena
Ida – Sienna Latumahina
Tobias – Max Schurink
Ietje – Lies Bakkenes – Thenu
oma Ette – Lies Tohatta – Tempessy

En een groot woord van dank aan alle artiesten die de afterparty tot een groot succes hebben gemaakt: Cissy Strut, Patrick Sohilait, Ramon Rivé, O.M.E.G.A., Karl-Joseff Kiriwenno, Jane Rahajaan, Terry Pattikawa, Jessica Manuputty en Na’omi Pariama. Niet in de laatste plaats Conny Tempessy van Akhnaton en haar personeel. Heel veel liefde voor iedereen die op deze dag aanwezig was om een bijdrage te leveren aan dit filmproject. We kunnen absoluut vooruit! En niet te vergeten de MalukuCinema knokploeg/hulptroepen, want we gaan terugslaan met een film. Zonder jullie was deze dag onmogelijk geweest. In plaats daarvan is ‘ie onvergetelijk gemaakt.

Tot slot nog een greep uit onze Twitter-timeline:

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>