Notering op De Kleurrijke Lijst 2013

Posted by  Henry Timisela   in  ,      5 years ago     9191 Views     Leave your thoughts  

We zaten in een werkoverleg. In een kroeg. Echt. Nee, echt. Dat is het antwoord op de vraag: ‘Waar waren jullie toen je te horen kreeg dat je een notering kreeg op De Kleurrijke Lijst?’ Direct een dubbelcheck op de website. Oh okay, we lazen dit:

“De Kleurrijke lijst biedt een overzicht van inspirerende personen; voorbeeldfiguren in hun eigen gemeenschap en daarbuiten. Mensen die op de lijst voorkomen – in 2013 zijn er 101 personen geselecteerd – zijn niet per se gekozen op kleur of etniciteit, maar de redactie kijkt wel meer naar ‘Nieuwe Nederlanders’. We willen hun zichtbaarheid vergroten, zodat zij ook gezien worden voor relevante functies en posities. Maar ook willen wij zo bijdragen aan een positieve kleurrijke samenleving en een brug slaan tussen verschillende bevolkingsgroepen”, aldus initiatiefneemster en journaliste Raja Felgata (Hoofdredactrice De Kleurrijke Lijst).

Publiek tijdens lancering De Kleurrijke Lijst - fotografie Hicham Ghalbane

Publiek tijdens lancering De Kleurrijke Lijst – fotografie Hicham Ghalbane

‘Jullie mogen een pitch geven’
Een paar dagen later kregen we een telefoontje van desbetreffende hoofdredactie. Raja feliciteerde ons met de notering. En alsof dat nog niet genoeg was, vertelde ze ons dat we voor het aanwezige publiek een pitch mochten geven. Wow. Echt. Nee, echt. Twee weken later was het dan zover. We kwamen aan in een sjiek congreszaal. Gezellig druk, mooie mensen. We zien Humberto Tan die nog even op de foto gaat met twee dames met prachtige caftans aan. Niet veel later zal hij het eerste exemplaar van De Kleurrijke Lijst in ontvangst nemen. Ook Prem Radhakishun loopt er rond en geeft een interview. We voelen een bijzondere sfeer. En hier gaan we inspirerende mensen ontmoeten en ons verhaal delen. Als klap op de vuurpijl zagen we onze ouders, ooms en tantes, vrienden en nog meer familie om ons te supporten! Wat een liefde.

Onze nummer 1 supporters, papa en mama :-) - fotografie door Hicham Ghalbane

Onze nummer 1 supporters, papa en mama :-) – fotografie door Hicham Ghalbane

En de pitch ging geweldig! Na afloop ontvingen we veel reacties. En we werden geïnterviewd door Oh Wat Leuk TV met journaliste Samira el Kandoussi. De reportage verscheen ook online. Check het hier.

We willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft. En we hebben nog een flinke weg te gaan voordat de speelfilm in premiere gaat. Binnenkort gaan we een beroep doen op uw hulp. Houdt daarom onze site in de gaten. Enjoy!

Liefde,

Henry & Joshua
The Brothers Timisela

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>