Opbrengst crowdfunding tot nu toe

Posted by  admin   in  ,      5 years ago     11150 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – Zondag 30 maart 2014 was een belangrijke dag voor het speelfilmproject ‘Jefta’. Het bedrag van de crowdfunding (tot nu toe) is bekendgemaakt. We hebben in de afgelopen drie maanden ruim € 36.000,- binnengekregen. Dank aan alle donateurs. U heeft in de toekomst geïnvesteerd! Maar dat is nog niet alles

Ons streefbedrag is € 70.000,- en we zijn al over de helft. We gaan de film maken. Want als je ergens wil eindigen, moet je ergens beginnen. U kunt daarom nog steeds crowdfunden. Graag zelfs. En dat dachten de wielrenners van Maluku Cycling Team ook. Zij fietsten 240 km van Marum (Groningen) naar Tiel, bezochten diverse Molukse wijken, collecteerden en fietsten op deze manier ruim € 2.100,- bij elkaar. Dank aan Peter, Seth, Thijs, Willem en Martin voor deze geweldige sportieve prestatie! Zelfs Omroep Gelderland nam het mee in hun nieuwsuitzending.

Ook het zaalvoetbalevenement met de futsalsterren onder leiding van Hanky Leatemia bracht ruim € 1.700,- op. Wij danken alle voetballers en in het bijzonder alle bezoekers. Ook hen die tot op het einde bleven wachten op de wielrenners van Maluku Cycling Team. Het was een bijzondere ervaring om gezamenlijk deze campagne af te sluiten. En we gaan door!

We zijn weer een stap dichter bij de realisering van de speelfilm Jefta. De teller gaat richting € 40.000,- en daar hebben we uw hulp bij nodig. Blijf via social media en deze website op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het project. Thanks!!!

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>