Over MC

MALUKU  CINEMA

VISIE

The Brothers Timisela als merknaam en organisatie gaat in bedrijfsvorm verder onder naam TBT Works. Zij produceren films vanuit een culturele achtergrond. In eerste instantie is dat de Molukse cultuur. Specifiek, De cultuur gevormd door Molukkers in Nederland. De speelfilms dienen meerdere doelen; entertainment, educatieve waarde en dragen bij aan een cultureel en maatschappelijk bewustzijn. De producten zijn een verrijking voor het culturele veld en bieden inzicht, begrip en respect in elkaars leefwerelden. De oprichters van het bedrijf zijn de broers Henry en Joshua Timisela.

MISSIE

Maluku Cinema is de noemer waaronder films van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht worden. Het project valt onder verantwoordelijkheid van Molukse stichting voor samenlevingsopbouw Buah Hati in Tiel. Maluku staat voor de culturele achtergrond, voor het land waar wij als makers onze wortels hebben. Maar ook de culturele identiteit waar wij ons bestaan aan ontlenen. Cinema staat voor de kunstvorm, voor de beleving van film op een persoonlijke manier. Op een manier die dicht bij de mensen staat. Deze missie symboliseert onze handelswijze. Dicht bij de mensen, verhalen die men nog niet kent delen met een groter publiek. Te lang is deze Molukse cultuur onderbelicht gebleven en gebleken is, dat dit voor ons een onuitputtelijke bron is van inspiratie. Bij alles wat we doen is de toekomst altijd het richtpunt. Uiteraard geredeneerd vanuit een gedegen historisch perspectief.

This is box title

CONTACT

[one_half]

Opdrachtgever:
Stichting Buah Hati
KvK nr. 41059579
Lambert Hendriksstraat 10
Postbus 152, 4000 AD Tiel
4001 SP Tiel
Nederland
+31 (0)344 – 65 40 99

[/one_half]

[one_half_last]

Uitgevoerd door:
TBT Works
KvK nr. 58904948
thebrotherstimisela@gmail.com
+31 (0)344 – 65 40 99

[/one_half_last]

LINKS

Share Button

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>