Release in Pathé Tuschinski

Posted by  admin   in       4 years ago     41259 Views     Leave your thoughts  

AMSTERDAM – Een droom komt uit. Twee en een half jaar geleden besloten we om een Molukse speelfilm te maken. Niet over de geschiedenis, maar juist over een eigentijds mysterieus verhaal. Om een bredere doelgroep te bereiken. En om de rijke achtergrond van de Molukse cultuur te laten zien. De thriller ‘Jefta’ is nu af. En aanstaande donderdag 18 juni beleeft de film een gala release in de Amsterdamse Pathé Tuschinski. U leest het goed. Tuschinski. Ja, u leest het goed. In gala. Iedereen is welkom.

Het zal de allereerste keer zijn dat een thriller met een origineel Moluks verhaal vertoond wordt in deze legendarische bioscoop. Dat alleen al is de moeite waard, dachten wij zo. Als makers zijn we trots op dit resultaat. Wij nodigen u uit om dit feit feestelijk met ons te vieren.

MalukuCinemaTuschinski2

De reacties van bezoekers die de film eerder zagen variëren van:

Mooie en heftige film, zeker herkenbaar! Trots op jullie wat jullie gepresteerd hebben!
– Helene Tamaela-Manuputty

Petje af voor hetgeen wat jullie hebben bereikt! Van een idee 2jr geleden tot een film in Pathé Buitenhof dat best heftig was maar tegelijk ook mooi! Respect voor jullie!!!
– Alexandra Pattinaya

Afgelopen zaterdag geweest, mooie film, indrukwekkend. Heel trots op jullie.
– Magda Huwae

De kritische geluiden bleven ook niet uit. De film zou te gewelddadig zijn. De thriller heeft de kijkersadvies 16+ meegekregen. Dus dat verklaart wel wat. En over smaak valt altijd te twisten. De makers geven een Q&A (Questions & answers) na afloop van de filmvertoning.

11080431_817613861663022_1294391248167296295_o

We hopen u in Tuschinski te mogen ontvangen voor een historische avond. We herhalen het voor het gemak; nooit eerder sinds de komst van Molukkers in Nederland is er een speelfilm vertoond in de legendarische Tuschinski bioscoop. Deze thriller is gemaakt op eigen kracht, door die gemeenschap zelf. Kom het vieren.

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>