Scouting en casting is begonnen

Posted by  Henry Timisela   in       6 years ago     1159 Views     Leave your thoughts  

De scouting en casting voor ‘Jefta‘ is begonnen. Maar dat las je al in de kop van dit bericht. Zaterdag 17 augustus in De Rijnhal in Arnhem werd gehoor gegeven aan onze oproep om je aan te melden. We hadden een informatiestand en fotostudio tijdens het benefietfestival voor noodhulp aan de Molukken, vanwege de watersnoodramp. Dat festival werd door ruim 2.000 mensen bezocht. We hebben enorm veel aanmeldingen binnengekregen voor acteerwerk, figuratie, productie en de categorie ‘zeg-maar-wat-ik-moet-doen-ik-doe-alles’. Echt te gek!

Ons promotieteam werkte hard om alle aanmeldingen goed te behandelen (Thanks Johnny, Lesli en Sara!). En dat is perfect gelukt. Wanneer je je hebt aangemeld voor acteren, dan krijg je binnenkort bericht voor de volgende ronde van casting. De mensen die zich hebben opgegeven voor figurant of productie krijgen daarvoor ook apart een bericht. Ook willen we de komende periode langs verschillende plaatsen komen om een presentatie te geven over deze productie. We kregen al enthousiaste reacties van mensen uit Cuijk, Capelle a/d IJssel en Leerdam. Binnenkort zijn we daar dan ook te vinden. Wil je ons ook uitnodigen op een van je activiteiten? Of wil je ook een bijdrage leveren? Mail ons! Kortom, er is genoeg te doen. We krijgen enorm veel support voor dit initiatief en dat doet ons goed. Dank!

En de tweets natuurlijk…

Support #MalukuCinema

Keep you posted!
Henry en Joshua

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>