Spannende tijden breken aan

Posted by  Henry Timisela   in       5 years ago     1097 Views     Leave your thoughts  

TBT WORKS – Spannende tijden. De audities komen er aan. Op zaterdag 28 september komen we een stap dichter bij de film ‘Jefta’. Vanaf deze plek willen we alle kandidaten alvast bedanken voor hun enthousiasme. We wensen ze veel succes toe met alle voorbereidingen.

Dit wordt de eerste speelfilm gemaakt door Molukkers in Nederland. Ik wil deze zin herhalen. Dit wordt de eerste speelfilm gemaakt door Molukkers in Nederland. Klinkt spannend? Ik vind van wel. En we komen graag bij je in de buurt om er over te vertellen. En dat er inmiddels veel aanbiedingen zijn binnengekomen om te helpen met wat dan ook, doet ons echt goed. We gaan het land in om #MalukuCinema te promoten. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten.

Vorige week waren we in Amsterdam bij radio Oras, bij het programma Bungkus. Videootje zien? Kijk hier. Donderdag 12 september zijn we te gast bij radio Sagu Manta in Capelle a/d IJssel. Luister live via deze link. Op vrijdag 13 september gaan we in Cuijk een presentatie geven in stichting Pulau Seribu. Superleuk initiatief van de mensen daar. Ook gaan we naar Maastricht, Assen en Oost-Souburg. Om maar eens wat te noemen.

De tweede ronde… DE TWEEDE RONDE…
En op zondag 6 oktober vindt de tweede ronde plaats van de audities in Amsterdam. Waar? In de Akhnaton. Wie kent die tent niet? Nee? Kijk dan. En nou komt de verrassing… U bent uitgenodigd, want bij deze auditieronde is er live publiek nodig. Blok je agenda die zondag van 15:00 en we houden je op de hoogte. En na afloop een feestje om die film te realiseren?JAAA!!!

Tot slot wat leuke tweets uit onze Timeline:

En tot slot, een gedachte op papier gezet. Doe er je voordeel mee:
GeschiedenisToekomst

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>