Succesvolle release

Posted by  Henry Timisela   in       4 years ago     9666 Views     Leave your thoughts  

‘Ik herkende mijn eigen oom en twee tantes’, sprak presentatrice Sylvana Simons na afloop van de speelfilm ‘Jefta’ in Theater Zuidplein te Rotterdam. Het speelfilmproject dat twee jaar duurde beleefde zijn première onder grote belangstelling. Maluku Cinema presenteerde de avond in gala en onderstreept hiermee dat op eigen kracht veel mogelijk is. De droom om een speelfilm te maken is een feit geworden.

Naast de media-aandacht in kranten, radio en televisie en alle lovende woorden hebben we ook veel kritiek ontvangen. En dat leggen we absoluut niet naast ons neer. Dit project heeft haar draagvlak gevonden, dus het is vanzelfsprekend dat we de nodige opmerkingen meenemen in de totale nabewerking. Dat zijn we verplicht aan dit unieke project. Tegelijkertijd werken we hard aan de landelijke vertoning van de speelfilm. De updates volgen op deze website en via social media. Met de première van de film is het project niet afgerond. Sterker nog, nu begint het pas. We houden u op de hoogte.

De speellijst met vertoningen in de filmhuizen verschijnt binnenkort op deze site.

Groeten,

team Maluku Cinema
#MalukuCinema

Share Button

Tags

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>