The Brothers in het Theater

Posted by  admin   in  , ,      5 years ago     4847 Views     Leave your thoughts  

REDACTIE – Joshua en Henry, vertellen in hun nieuwste theatershow over een bijzondere reis die ze hebben gemaakt, waarin persoonlijke ervaringen een grote rol spelen. Onderweg beleven ze iets bijzonders. Daar maken ze u deelgenoot van. Hierin speelt ook het speelfilmproject ‘Maluku Cinema’ een belangrijke rol.

Na een succesvolle eerste editie van ‘Het Geheim van The Brothers Timisela’ in Theater Wittevrouwen in Utrecht is het nu de beurt aan onze hoofdstad. De broers staan met hun show op donderdag 22 en vrijdag 23 januari 2015 in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam.

Bestel je tickets via deze link

Het Geheim
Dit is het verhaal van twee broers. Die ieder hun eigen leven leiden. En over hoe zij elkaar in balans houden. Dan worden ze door het lot gedwongen samen een reis af te leggen. Het blijkt een bijzondere tocht met persoonlijke verhalen over offers, tegenslagen en overwinningen. Hoe overleven de broers dit? Het Geheim van The Brothers Timisela is een voorstelling met een lach, een traan verbonden door muziek.

Lees meer: Open en bloot

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>