Update casting en aandacht voor Nona

Posted by  Henry Timisela   in       6 years ago     1226 Views     2 Comments  

Toen we gisteren de oproepen voor de casting hadden geplaatst, werd er op social media druk gesproken over wie welke rol nou zou moeten vervullen. ‘Jij bent wel een goede Tobias, jij bent abnormaal stoer!’ of ‘Onze oma is de oma die ze zoeken, zij is een natuurtalent!’ Op Facebook werd enorm veel gedeeld en getagd. Op Twitter werd volop geretweet en de mailbox begint langzaamaan vol te lopen.

De koploper van alle aanmeldingen is nu Azab. Op de voet gevolgd door Ietje. Tobias, Ronny, Oma Ette en Ida volgen daarna. Alhoewel de rol van Nona enorm belangrijk is, want zij is de directe tegenspeelster van Jefta, zijn er relatief niet zo veel aanmeldingen binnengekomen. Misschien dat de vrouwen denken: ‘Och, Nona komt toch vroeg in de film te overlijden, laat dan maar zitten’ Nou, het ligt natuurlijk iets gecompliceerder. Nona speelt namelijk de hele film door een belangrijke rol. Wil je alvast een scène toegestuurd krijgen? Meld je dan aan. Dan kun je ‘m gelijk oefenen voor de auditie.

Goed, je weet wat je te doen staat. Er is nog nooit, ik herhaal, nog nooit een speelfilm gemaakt door Molukkers in Nederland. Over het leven in de polder. Hoe onze cultuur zich hier heeft ontwikkeld. Nu is je kans om aan dit project mee te werken. Laten we iets maken waar we trots op kunnen zijn.

Support #MalukuCinema

Henry en Joshua
The Brothers Timisela

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>