Update van de broers

Posted by  Henry Timisela   in  ,      4 years ago     4573 Views     Leave your thoughts  

Toen we vier jaar geleden onze eerste no-budget speelfilm maakten (Sterk, Timisela/Timisela 2010) hadden we nooit gedacht dat we nu op dit punt zouden komen. We zijn er trouwens nog lang niet hoor. Dat #MalukuCinema een maatschappelijke beweging zou vormen hadden we niet verwacht. En dat we als broers het bedrijf TBT Works zouden oprichten, ook niet. In de achterliggende vier jaar hebben we mooie producties gemaakt, prachtige mensen ontmoet, in ons team opgenomen en stappen gemaakt om zaken eens anders aan te pakken.

Hoe? We vertellen graag ons eigen verhaal. In het geval van #MalukuCinema, een Moluks verhaal. Omdat er in het medialandschap of daarbuiten over het algemeen weinig te vinden is over de gemeenschap waar wij vandaan komen. We hebben hiervoor verbindingen kunnen leggen tussen organisaties en mensen. We zijn dankbaar voor dit werk. Het is niet onopgemerkt gebleven. We wonnen de Hassan Kaynak Award voor emancipatie van jongeren in de provincie Gelderland. We kregen een notering op De Kleurrijke Lijst 2013/2014. Dit is een lijst van inspirerende ondernemers die kleur brengen in de samenleving. Om het huidige speelfilmproject ‘Jefta’ te starten brachten we door middel van crowdfunding (januari 2014) in drie maanden tijd ruim € 48.000,- euro bijeen. Giften, sponsorbijdragen en iedere vorm van steun brachten onze droom dichterbij. Met een team van winnaars is geen berg te hoog. We zijn ook dankbaar voor alle medewerkers die dit project nu al tot een succes maken.

team Office TBT MalukuCinema

En dat houdt ons sterk. Uw support. We zijn trots op de achterliggende periode en op alle mensen die ons hebben gesteund. En we zijn er inderdaad nog lang niet, maar we geloven in onze droom. Dus we maken het waar. Momenteel is de speelfilm ‘Jefta’ in de volledige nabewerking. Dat kost veel tijd. Toch kunt u een update krijgen. In de vorm van een theatershow. Waar we onze dromen met u delen. Wanneer? Vrijdag 28 november in Theater Wittevrouwen, Utrecht.

We houden u graag op de hoogte. Tot ziens!

Henry en Joshua
The Brothers Timisela

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>