Verantwoordelijkheid durven nemen

Posted by  admin   in       5 years ago     1416 Views     Leave your thoughts  

De officiële aftrap van de crowdfunding moet nog plaatsvinden, namelijk 11 januari a.s., en nu al leveren mensen hun financiële bijdrage. Er wordt promotie gemaakt langs social media via YouTube, Facebook en Twitter. Via dit laatste kanaal kwamen we in contact met Atha Ahuluheluw, freelance vertaler, 42 jaar, uit Arnhem. We belden haar.

“Ik ben sinds een jaar pleegmoeder van mijn 15-jarige neefje. Hij is ook Moluks. Dat is de grootste reden waarom ik heb gedoneerd. Het gaat om de toekomst. Het gaat eigenlijk helemaal niet om ons, het gaat echt om de toekomst. Het gaat om cultuurbehoud. In welke vorm dan ook.

En dat we verantwoordelijkheid durven nemen voor onze daden. Als we groter denken, dan kunnen we het onmogelijke werkelijk bereiken. Veel succes met jullie film. Hij gaat er zeker komen!”

Atha Ahuluheluw, Arnhem

Atha Ahuluheluw, Arnhem

Het begon met deze tweet

En niet veel later volgde deze tweet:

We zijn dankbaar dat er steun is voor het filmproject. Dit geeft ons nog meer stimulans om dit tot een goed einde te brengen. Support MalukuCinema. Check onze Twitter-account voor nog meer tweets.

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>