We gaan door. We maken het af ook.

Posted by  Henry Timisela   in       5 years ago     902 Views     1 Comment  

We gaan een speelfilm maken. En daar komt veel bij kijken. De vibe is goed en we hebben het idee dat we op de juiste weg zitten. We steken er veel tijd, energie en geld in. En dat moet ook want we zijn er nou eenmaal aan begonnen. Nu maken we het af ook.

Er kwam een vraag binnen. ‘Waarom moet ik € 35,- betalen voor een casting? Kan dat niet gratis?’ Het antwoord daarop is vrij simpel. Het is niet gratis. Een zaal huren kost geld. We maken productiekosten. En eten, drinken en reizen kost ook geld. Veel mensen weten dat wel, maar de enkeling die dat nog niet weet. Goed, die weet het nu. En weet je wat het mooiste is? Heel die speelfilm kost geld. En daarom beginnen we binnenkort met crowdfunding, sponsoren benaderen en we gaan donateurs zoeken. Dus je weet. Dit wordt de allereerste speelfilm ooit door Molukkers in Nederland. Dat is uniek. Steun daarom dit project.

We gaan als crew zelf ook actief op zoek naar financiën. We gaan muziek maken, optreden en over de speelfilm vertellen bijvoorbeeld. Ja, echt. We kregen een bericht van een organisatie om op hun feest te spelen. Dat doet ons goed! Thanks Daniël! We hebben al eigen werk gemaakt en noemen onszelf The Strike Back. Een regel uit de onderstaande song is: ‘Mari katong badansa, mari katong bersatu… Mari katong badansa, mari katorang maju!’ Vrij vertaald: ‘Laten we dansen, laten we ons verenigen en laten we er voor gaan!’ Bekijk hier de repetitie en support #MalukuCinema

En hier een greep uit de tweets die afgelopen week verschenen op onze timeline.

Zo, dat was de update voor vandaag. Je kunt je nog aanmelden voor de casting. Deadline voor het inzenden is op 7 september. Klik hier om er meer over te lezen en je natuurlijk op te geven.

Veel liefde voor u allen!

Henry en Joshua
The Brothers Timisela

Share Button

About  

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>